• darkblurbg

| Oostsingel 184 | Appartement 9 | VERKOCHT |

Het penthouse is met recht uniek te noemen in Goes. Waar vindt u immers een vergelijkbaar appartement van 191 m2 woonruimte met zicht over de Goese Binnenstad en maar liefst 169 m2 buitenruimte verdeeld over elke zijde van het appartement. Dit appartement is gelegen op de derde en bovenste verdieping en heeft een volledig glazen gevel met brede schuifdeuren dat een uniek zicht geeft over de Veste. Naast de riante woonkamer met keuken biedt dit appartement alle eigenschappen die u mag verwachten

Zo is er een riante hoofdslaapkamer met kledingruimte, 3 overige slaapkamers en een bijzonder ruime badkamer welke zowel vanuit de overloop alsook vanuit de hoofdslaapkamer toegankelijk is. Naast de grote bijkeuken is er een aparte berging.

Het appartement is bovendien uit te breiden met een extra multifunctionele ruimte op de derde verdieping. Deze ruimte heeft een oppervlakte van 55 m2 en is vrij in te richten. De toegang naar deze ruimte is mogelijk vanuit de woonkamer.

Aan buitenruimte geen gebrek. Op elk moment van de dag geniet u van de zon en het schitterende zicht over de stad. Zo geniet u bijvoorbeeld van uw ontbijt ochtendzon aan de achterzijde van het appartement en drinkt u 's avonds een glaasje wijn genietend van de avondzon die schittert over het water van de Veste. Het penthouse beschikt over een eigen, inpandige garagebox.

Deze appartementen, met een woonoppervlakte variërend van 116 m2 tot maar liefst 246 m2, voldoen aan alle eisen die u van een hoogwaardig afgewerkt appartement mag verwachten en liggen op steenworp afstand van de Goese binnenstad.

Elk appartement beschikt over een riante woonkamer, tenminste twee slaapkamers, twee badkamers, meerdere buitenruimtes en een inpandige garagebox op de begane grond.

De appartementen worden gekenmerkt door een hoge mate van afwerking. Zo wordt elk appartement:
-Voorzien van vloerverwarming als hoofdverwarming.
-Voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing.
-Voorzien van één of meerdere buitenruimtes van minimaal 22 m2.
-Opgeleverd met een eigen afgesloten garagebox met elektrisch bedienbare garagedeur met loopdeur.
-Verkocht inclusief stelpost voor de persoonlijke afwerking van het sanitair.
-Verkocht inclusief stelpost voor de persoonlijke inrichting van de keuken.
-Gebouwd onder de Garantie en Waarborgregeling van Woningborg.

Om u de juiste indruk van dit unieke bouwplan te geven, nodigen wij u graag uit op ons kantoor om u aan de hand van de gedetailleerde maquette verder te informeren.