• darkblurbg

| Oostsingel 178 | Appartement 8 | VERKOCHT |

Dit appartement is gelegen op de tweede en derde verdiepingen en heeft een totale woonoppervlakte van 167 m2 waarvan 101 m2 op de tweede verdieping en 66 m2 op de derde verdieping. Zowel vanuit de woonkamer, met een oppervlakte van 45 m2, alsook vanuit de hoofdslaapkamer heeft u schitterend uitzicht over de Veste. Op de woonverdieping bevinden zich de hoofdslaapkamer met kledingruimte en eigen (in te richten) badkamer, de (in te richten) keukenruimte, de bijkeuken en berging. Ook aan buitenruimte is geen gebrek. Dit appartement is namelijk voorzien van een groot zonnig dakterras aan de achterzijde en een tweede terras aan de voorzijde. De bovenverdieping is met recht bijzonder te noemen. Deze ruimte kan het best omschreven worden als multi-functioneel. Vanuit de zelf in te delen algemene ruimte is bovendien de tweede slaapkamer met eigen (in te richten) badkamer toegankelijk. Het appartement beschikt over een eigen inpandige garagebox.

De bovenverdieping is met recht bijzonder te noemen. Boven aangekomen valt direct de vide op die zorgt voor extra lichtinval vanuit de woonverdieping. Deze ruimte kan het best omschreven worden als multi-functioneel en heeft een oppervlakte van 39 m2. Vanuit deze ruimte is bovendien de tweede slaapkamer met eigen badkamer toegankelijk.Het appartement beschikt over een eigen inpandige garagebox.

Deze appartementen, met een woonoppervlakte variërend van 116 m2 tot maar liefst 246 m2, voldoen aan alle eisen die u van een hoogwaardig afgewerkt appartement mag verwachten en liggen op steenworp afstand van de Goese binnenstad.

Elk appartement beschikt over een riante woonkamer, tenminste twee slaapkamers, twee badkamers, meerdere buitenruimtes en een inpandige garagebox op de begane grond.

De appartementen worden gekenmerkt door een hoge mate van afwerking. Zo wordt elk appartement:
-Voorzien van vloerverwarming als hoofdverwarming.
-Voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing.
-Voorzien van één of meerdere buitenruimtes van minimaal 22 m2.
-Opgeleverd met een eigen afgesloten garagebox met elektrisch bedienbare garagedeur met loopdeur.
-Gebouwd onder de Garantie en Waarborgregeling van Woningborg.

Om u de juiste indruk van dit unieke bouwplan te geven, nodigen wij u graag uit op ons kantoor om u aan de hand van de gedetailleerde maquette verder te informeren.