• darkblurbg

| Oostsingel 168 | Appartement 2 | VERKOCHT |

Oostsingel 168 | Appartement 2 Dit appartement is gelegen op de begane grond, heeft een woonoppervlakte van 117 m2 en een gevelbreedte van maar liefst ruim 10 meter. Vanuit de woonkamer, met een oppervlakte van bijna 50 m2, heeft u schitterend uitzicht over de Veste. Dit appartement heeft 2 slaapkamers en 2 badkamers. Naast de loggia aan de voorzijde heeft dit appartement ook nog patio aan de achterzijde. Dit appartement wordt opgeleverd inclusief complete keuken (voorzien van alle gebruikelijke inbouwapparatuur) en vrijwel volledig ingerichte badkamers. Uiteraard hoort bij dit appartement ook een extra brede, inpandige garage.

Deze appartementen, met een woonoppervlakte variërend van 116 m2 tot maar liefst 246 m2, voldoen aan alle eisen die u van een hoogwaardig afgewerkt appartement mag verwachten en liggen op steenworp afstand van de Goese binnenstad.

Elk appartement beschikt over een riante woonkamer, tenminste twee slaapkamers, twee badkamers, meerdere buitenruimtes en een inpandige garagebox op de begane grond.

De appartementen worden gekenmerkt door een hoge mate van afwerking. Zo wordt elk appartement:
-Voorzien van vloerverwarming als hoofdverwarming.
-Voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing.
-Voorzien van één of meerdere buitenruimtes van minimaal 22 m2.
-Opgeleverd met een eigen afgesloten garagebox met elektrisch bedienbare garagedeur met loopdeur.
-Verkocht inclusief stelpost voor de persoonlijke afwerking van het sanitair.
-Verkocht inclusief stelpost voor de persoonlijke inrichting van de keuken.
-Gebouwd onder de Garantie en Waarborgregeling van Woningborg.

Om u de juiste indruk van dit unieke bouwplan te geven, nodigen wij u graag uit op ons kantoor om u aan de hand van de gedetailleerde maquette verder te informeren.